2 Μαΐου 2019

Δεύτερη μέρα ξεκούρασης

Οι αλκυωνίδες μέρες φαίνεται να έχουν φύγει από το μικρό μας χωριό, τα μποφόρια ανεβαίνουν, και το κρύο αρχίζει και τσιρτσιρίζει. Η ομάδα επίσης περνάει τις τρικυμίες της, με τη μικρή Bawnούλα να έχει πριστεί από την αφυδάτωση, την υποξεία και το υψόμετρο, κι ενώ ο ντόκτορ Μπεν της είπε να τα μαζέψει και να πάει στα χαμηλά να συνέλθει, αυτή εξαφανίστηκε στο ευρύτερο χωριό να βρει ένα γκουρού να την εμψυχώση, και ο ο Γιωργάκης ο Κλούνης την έπεσε στον ντοκτόρ ότι δεν την φροντίζει αρκετά! Από την άλλη, σήμερα αναμέναμε τον τρίτο -πελάτη- ντόκτορ τον Αμερικάνο που θα ερχόταν με τον πράηβετ τζετ για να μην χάνει χρόνο, αλλά όταν τον παρέλαβε ο ντόκτορ Τζώννυ στα 3500 λίγα ολίγον αποπροσανατολισμένο του βρήκε και εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα και τον έστειλε με το εξπρές στο νοσοκομείο. Όσο για τον αγγλάρα που θα ερχόταν, νομίζω το Brexit του σταμάτησε τα φράγκα κάπου πάνω από τη Μάγχη και δεν θα έρθει ποτέ, ενώ η έτερη Ινδή αφίχθη προχθές και είναι θεόξινη, μπατσίνα και αντιπαθέστατη.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, διανύουμε την δεύτερη μέρα ξεκούρασης γιατί το βράδυ θα πέσει ξύλο και το ξέρουμε. Στα σημαντικά συμβάντα της ημέρας ξεχωρίσαμε: - το τριμάρισμα του μουστακίου του Νίκου - ο οποίος έχει αρχίσει να μοιάζει με τον ψηλοξάδελφο του Winnie the Pooh - γιατί παρέμβαινε στην καθημερινή του συναναστροφή με τα κονσερβοποιημένα όσπρια του μενού - το τουρνουά 7Ν συνεχίζει κανονικά και ο μικρός πρίγκηπας Vipin αρχίζει και απειλείται σοβαρά από τον πρεσβύτερο - έγινε ένα καλό ρετουσάρισμα του σιδηροεξοπλισμού, καθώς σε λίγες ώρες φεύγουμε για το 3ο rotation - ο ντόκτορ Μπεν ανακήρυξε τη σημερινή μέρα international hug day, οπότε πέφτει πολλή αγκαλιά γενικώς - ένα ψιλό μπραφ αέρα το απόγευμα και το στρουμφοχωριό ντύθηκε αμέσως στα λευκά. Πάλι. Άχρηστη πληροφορία της ημέρας: η βαζελίνη είναι ασύγκριτά πιο αποτελεσματική από τη sudocream στην περιποίηση κακοποιημένης υπομυτούλας που έχει φάει ταλαιπώρια απίστευτη από τον ήλιο και το ατελείωτο στάξιμο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεπαλάκο θα μας λείψεις

Λένε ότι στα δύσκολα ανοίγει η ψυχή σου και αφήνει χώρο να μπούνε μέσα νέα δαιμόνια. Κάπου εκεί μεταξύ υψομέτρων, κρύων και πόνου μπήκε μέ...